• 9.385.564 stemmen

Sem Filtro

Sem Filtro seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sem Filtro? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sem Filtro.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sem Filtro (Seizoen 1) dateert van 2023.

Sem Filtro Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sem Filtro? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sem Filtro seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sem Filtro Serie Informatie

Sem Filtro is een Komedie-serie uit 2023. met onder meer de acteurs Ademara Barros, Maicon Rodrigues en Mel Maia .

Marcely verlaat de universiteit om haar dromen te volgen. Ze laat zich hierbij inspireren door haar favoriete influencer. Marcely probeert video's te maken na een wilde nacht, maar het resultaat brengt haar in de problemen. Veel volgers hebben is blijkbaar niet zo’n zegen als ze oorspronkelijk dacht. Haar vrienden zeggen echter dat ze dolblij zijn als ze haar eerste hater aantrekt: het betekent volgens hen dat ze beroemd wordt. Vervolgens probeert Marcely stemmen te beïnvloeden voor de verkiezingen van een voorzitterschap. Later houdt ze een weddenschap met iemand anders om te weten te komen wie de meest succesvolle influencer is…

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.