Stonehouse seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stonehouse? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Stonehouse.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Stonehouse (Seizoen 1) dateert van 2023.
Stonehouse Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stonehouse? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stonehouse seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Stonehouse Serie Informatie
Stonehouse is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Jon S. Baird met onder meer de acteurs Emer Heatley, Dorothy Atkinson en Archie Barnes .
In november 1974 verdwijnt op het strand van een groot luxueus hotel in Florida de Labour minister en hooggeplaatst lid van de regering van Harold Wilson, John Stonehouse op onverklaarbare wijze. Op het strand ligt enkel netjes op elkaar gestapelde kleding. Het lijkt er op dat hij de zee in is gezwommen met de bedoeling om zich van het leven te beroven. Dan duikt hij plots weer op in Melbourne waar hij een nieuw leven leidt onder de naam van een overledend persoon.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,24 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.