Vexed seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Vexed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Vexed.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Vexed (Seizoen 2) dateert van 2012.
Vexed Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Vexed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vexed seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Vexed Serie Informatie
Vexed is een Komedie / Misdaad-serie uit 2010-2012. Geregisseerd door Kieron J. Walsh met onder meer de acteurs Toby Stephens, Lucy Punch en Miranda Raison .
Kate en Jack, een recherche duo met chemie. Slim, sexy en grappig, hun persoonlijke levens zijn al net zo gecompliceerd als de zaken die ze onderzoeken. Ook al zijn ze politieagenten, ze hebben de zelfde frustraties, afleidingen en onzekerheden als jij en ik. Ze zijn altijd onderweg in de straten van Londen of ze zijn te vinden in hun onofficiële kantoor: hun lokale café tegenover het politiebureau.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,58 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.