Pandore seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Pandore? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pandore.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pandore (Seizoen 2) dateert van 2024.
Pandore Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Pandore? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pandore seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pandore Serie Informatie
Pandore is een Drama-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Savina Dellicour met onder meer de acteurs Myriem Akheddiou, Vincent Lecuyer en Noureddine Farihi .
In Brussel, twee maanden voor de federale verkiezingen, is de politieke campagne volop bezig. Een tragische aanval op een jonge activiste zet een reeks gebeurtenissen in gang die het leven van een onderzoeksrechter, een politicus en een journalist overhoop gooit. De confrontaties tussen hen kunnen het gezicht van de Belgische politiek en de media ingrijpend veranderen. Dit is het verhaal over een strijd, die tussen justitie en politiek. Maar ook een botsing tussen een man en een vrouw die elk, in een moment van persoonlijke crisis, de doos van Pandora hebben geopend en krachten hebben ontketend die hen naar een onafwendbare confrontatie zullen leiden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.