• 9.369.855 stemmen

Geen stemmen
+ Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Documentaire

Ontwikkeld door: Brent Montgomery, Jamal Henderson, Joe Weinstock, Jordana Hochman, LeBron James, Maverick Carter, Philip Byron en Rebecca Bruno

Met onder meer: Anthony Davis, Adam DeVine en Candace Parker

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 18 september 2020

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Becoming

'Becoming' toont de weg naar de roem van alom bekende entertainers, musici en sporters, door henzelf verteld. Elke aflevering volgt een andere beroemdheid naar waar hij of zij is en naar plekken die belangrijk waren tijdens de opvoeding. Familieleden, coaches, leraren, mentors en intieme vrienden delen markante, persoonlijke herinneringen over de beroemdheden van voor ze bekend werden. Deze zelden vertelde verhalen geven een intiem inkijkje in de belangrijke momenten van de inspirerende reis die elke beroemdheid heeft afgelegd om te komen waar hij of zij nu is.

Acteurs en Actrices

Meningen over Becoming