White Collar seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie White Collar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van White Collar.
Het laatste bij ons bekende seizoen van White Collar (Seizoen 6) dateert van 2014.
White Collar Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van White Collar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over White Collar seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
White Collar Serie Informatie
White Collar is een Misdaad / Drama-serie uit 2009-2014. Geregisseerd door John T. Kretchmer met onder meer de acteurs Matt Bomer, Tim DeKay en Willie Garson .
White Collar gaat over het onwaarschijnlijke samenwerkingsverband tussen een oplichter en een FBI-agent die jaren lang een kat en muis speelden. Neal Caffrey, een charmant crimineel meesterbrein, is eindelijk gevangen door zijn aartsvijand, FBI-agent Peter Burke. Als Neal ontsnapt uit een maximaal beveiligde gevangenis op zoek naar zijn verloren liefde, vangt Peter hem nogmaals. In plaats van terug te keren naar de gevangenis, suggereert Neal een alternatief plan: Hij zal de FBI voorzien van zijn criminele expertise om hen te helpen bij het vangen van andere ongrijpbare criminelen. Aanvankelijk op zijn hoede, komt Peter er al snel achter dat Neals inzicht en intuïtie niet kan worden gevonden aan de goede kant van de wet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 181 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.