Minority Report seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Minority Report? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Minority Report.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Minority Report (Seizoen 1) dateert van 2015.
Minority Report Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Minority Report? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Minority Report seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Minority Report Serie Informatie
Minority Report is een Sciencefiction / Drama-serie uit 2015. Geregisseerd door Olatunde Osunsanmi met onder meer de acteurs Stark Sands, Meagan Good en Nick Zano .
Precrime was een agentschap belast met het identificeren en uitschakelen van criminelen, voordat zij hun misdaden plegen. Hiervoor werd gebruikgemaakt van drie "precognitieven", Dash, Arthur en Agatha, die in de toekomst konden kijken. Tien jaar later, in 2065, wordt geavanceerde en betrouwbare technologie gebruikt om de criminelen op te sporen. Dash, gedreven door zijn angstaanjagende, maar gefragmenteerde visioenen, keert in het geheim terug om politierechercheur Lara Vega te helpen met het voorkomen van de moorden die hij voorspelt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,63 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.