• 9.384.229 stemmen

Interrupting Chicken

Interrupting Chicken seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Interrupting Chicken? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Interrupting Chicken.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Interrupting Chicken (Seizoen 1) dateert van 2022.

Interrupting Chicken Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Interrupting Chicken? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Interrupting Chicken seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Interrupting Chicken Serie Informatie

Interrupting Chicken is een Familie-serie uit 2022. met onder meer de acteurs Juliet Donenfeld, Sterling K. Brown en Luke Lowe .

Een jonge kleine kip genaamd Piper heeft de vervelende gewoonte om het verhaal voor het slapengaan te verstoren. Elke keer dat Piper een verhaal hoort, kan ze er niets aan doen: ze moet onderdeel van het verhaal zijn, vragen stellen en haar eigen verbeelding erop los laten slaan in het invullen van details, het raden van wat erna in het verhaal komt, en zichzelf in het middelpunt van alle actie laten staan. Zo gaat ze helemaal op in het verhaal.