Quantum Leap seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Quantum Leap? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Quantum Leap.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Quantum Leap (Seizoen 2) dateert van 2023.
Quantum Leap Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Quantum Leap? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Quantum Leap seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Quantum Leap Serie Informatie
Quantum Leap is een Drama / Mystery-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Chris Grismer met onder meer de acteurs Caitlin Bassett, Mason Alexander Park en Nanrisa Lee .
Het verhaal van deze serie speelt zo'n dertig jaar later na de gebeurtenissen in de originele serie, waarin er werd tijdgereisd middels een zelfgefabriceerde tijdmachine. Er wordt nu een nieuw team gevormd, dat de opdracht krijgt om het 'Quantum Leap'-project nieuw leven in te blazen. Centraal staat hier de briljante natuurkundige Dr. Ben Seong, die net als in de originele serie in de tijdmachine stapt. Er gaat vervolgens van alles mis. Gelukkig heeft Ben nog contact met zijn eigen tijd via collega en levensgezel Addison. Als waarnemer houdt ze vanuit het heden de avonturen van Ben in het verleden in de gaten. Addison verschijnt aan Ben als een holografische projectie, die alleen door Ben kan worden waargenomen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,56 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.