Good Grief seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Good Grief? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Good Grief.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Good Grief (Seizoen 2) dateert van 2022.
Good Grief Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Good Grief? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Good Grief seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Good Grief Serie Informatie
Good Grief is een Komedie-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Kiel McNaughton met onder meer de acteurs Eve Palmer, Vinnie Bennett en Josh Thomson .
Twee zeer verschillende zussen in een stadje in Nieuw-Zeeland erven een begrafenisonderneming, inclusief excentrieke medewerkers, van hun grootvader. Doordat de zussen de dood elke dag in de ogen kijken, beginnen ze na te denken over wat ze eigenlijk van hun leven willen maken. Ellie wil het bedrijf voortzetten, maar Gwen kan niet wachten om naar Bali te gaan en daar als dj te gaan werken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.