• 9.384.382 stemmen

Selfie

Selfie seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Selfie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Selfie.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Selfie (Seizoen 1) dateert van 2014.

Selfie Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Selfie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Selfie seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Selfie Serie Informatie

Selfie is een Komedie / Romantiek-serie uit 2014. Geregisseerd door Christine Gernon met onder meer de acteurs Karen Gillan, John Cho en David Harewood .

Deze serie volgt Eliza Dooley, een narcistisch en oppervlakkig jong meisje dat geobsedeerd is door haar celebrity-status op sociale media, vooral op Instagram, waar ze bekend staat om haar talrijke selfies. Maar op een vervelende, eenzame dag voor haar beseft ze dat ze echte vrienden moet vinden in plaats van ze online te verzamelen. Eliza vraagt ​​daarom Henry Higgs, een van de marketingexperts op haar werk, om haar te helpen haar imago in de echte wereld te verbeteren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.