• 9.383.313 stemmen

Little Witch Academia

Little Witch Academia seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Little Witch Academia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Little Witch Academia.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Little Witch Academia (Seizoen 1) dateert van 2017.

Little Witch Academia Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Little Witch Academia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Little Witch Academia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Little Witch Academia Serie Informatie

Little Witch Academia is een Animatie / Fantasy-serie uit 2017. Geregisseerd door Yuichi Shimodaira met onder meer de acteurs Michiyo Murase, Megumi Han en Fumiko Orikasa .

Sinds jonge leeftijd droomt Atsuko 'Akko' Kagari ervan om net als haar idool te zijn: de beroemde heks Shiny Chariot. Vandaar dat zelfs haar niet-magische achtergrond haar er niet van weerhoudt zich in te schrijven op de Luna Nova-academie. Na een hachelijke reis naar haar nieuwe school raakt Akko bevriend met de verlegen Yansson en de sarcastische Sucy Manbavaran. Tot haar grote vreugde ontdekt ze ook Chariots toverstok, die ze zich toe-eigent. Helaas zal haar tijd in Luna Nova een grotere uitdaging blijken dan Akko ooit had kunnen denken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.