• 9.159.792 stemmen

Ontwikkeld door: Malin-Sarah Gozin

Met onder meer: Sharon Horgan, Anne-Marie Duff en Sarah Greene

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 19 augustus 2022

Eerst uitgezonden op: Apple TV+ (Verenigde Staten)

• Apple TV+ Bekijk via Apple TV+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bad Sisters

De hechte Garvey-zussen hebben elkaar altijd beschermd. Als hun schoonbroer plots overlijdt, stellen zijn levensverzekeraars een onderzoek in om te bewijzen dat het opzet was - en ze richten hun pijlen op de zussen, die allemaal genoeg reden hadden om hem te vermoorden.

Meningen over Bad Sisters

Suitehome

dinsdag 18 oktober 2022
Bad Sisters seizoen 1 Zwarte komedie gebaseerd op het Belgische origineel Clan van Malin-Sarah Gozin (Tabula Rasa) uit 2012. Het Iers-Britse Bad Sisters gaat over vier zussen die zien hoe vijfde zus Grace (Anne-Marie Duff) lijdt onder de psychische terreur van zwager John Paul (Claes Bang). Hoe lang gaat dat goed? Niet zo lang. In een bruisende mix van drama en zwarte humor valt primair het spitsvondige scenario op. Niet alle verhaallijnen zijn even geslaagd (bijvoorbeeld die van zwangere vriendin van levensverzekeraar Claffin), maar Bad Sisters blijft fier overeind door het uitmuntende acteerwerk en de aanstekelijke chemie tussen de zussen. De beelden van en locaties aan de Ierse kust geven een extra dimensie, net als de score PJ Harvey en Tim Phillips. Met een stevige portie Six Feet Under is dit opnieuw een uitstekend Apple TV+-drama.

lang pee

zaterdag 22 oktober 2022
Bad Sisters seizoen 1 Deze serie krijgt bijna overal lovende kritieken. Ze word regelmatig vergeleken met de prachtserie Big Little Lies, maar sorry dat was toch van een andere categorie. Ik vond ze niet slecht maar ik vond de zwarte humor in Big Little Lies toch een pak sterker. Ook het acteren van de man die zijn vrouw inderdaad psychisch terroriseert was in BLL toch een pak beter! Claes Bang heeft toch niet het talent van Alexander Skarsgard, en ook Kidman, Witherspoon, Dern in BLL zijn toch wel een sterker trio actrices. Natuurlijk was het Ierse landschap prachtig, maar ik val in herhaling de kustweg in California aan Big Sur en Monterey waar BLL is opgenomen mag er toch ook zijn. Dus ik ben niet zo overtuigd als de meeste, ik zeg gewoon goed maar niet super......