• 9.370.388 stemmen

Ontwikkeld door: Carol Noble

Met: Julie Gayet, Tomer Sisley en Eden Ducourant

Oorsprong: Frankrijk / België / Duitsland

Datum van release: dinsdag 31 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: La Une (België)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Une Mère Parfaite

Het goed georkestreerde leven van Hélène Berg in Berlijn wordt op zijn kop gezet door een telefoontje. Haar dochter Anya, een studente in Parijs, wordt beschuldigd van moord. Overtuigd van de onschuld van haar dochter neemt Hélène het eerste vliegtuig naar Parijs. Ze belooft haar man en haar zoon dat ze Anya heel snel naar huis zal brengen en dat het allemaal een tragisch misverstand is. Ter plaatse leidt Hélène haar eigen onderzoek, geholpen door Vincent, een Franse advocaat en tevens haar eerste liefde. Geleidelijk aan brengen hun onderzoeken compromitterend bewijs tegen Anya aan het licht. Met de ontdekkingen sluipt de twijfel binnen: wat als haar dochter niet onschuldig is?

Afleveringen

1. Aflevering 1

31 augustus 2021 (50 minuten)

2. Aflevering 2

31 augustus 2021 (50 minuten)

3. Aflevering 3

7 september 2021 (50 minuten)

4. Aflevering 4

7 september 2021 (50 minuten)

avatar van Pip2020

Pip2020

Ik heb me rot geërgerd tijdens het kijken van deze serie. Dochterlief die doet alsof ze niet tot 10 kan tellen, een hekel heeft aan haar moeder maar wel om haar gaat lopen janken als ze verdachte is in een moordzaak. Mama kijkt de hele serie alsof ze flink veel.last van constipatie heeft en vader loopt er ook nog ergens tussendoor vaag te wezen

avatar van Heer P.H.

Heer P.H.

Wat is dit erg. Er zit geen gang in. Zo vreselijk sloom en traag. En waar hebben ze de actrice vandaan die de dochter speelt? Dit mens kan er helemaal niets van, wat is dit mens sloom en traag.. Wil je een hoge bloeddruk van ergernis krijgen, kijk dan vooral verder.