• 9.384.662 stemmen

Loot

Loot seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Loot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Loot.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Loot (Seizoen 3) dateert van 2025.

Loot Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Loot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Loot seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Loot Serie Informatie

Loot is een Komedie-serie uit 2022-2025. Geregisseerd door Alan Yang met onder meer de acteurs Maya Rudolph, Michaela Jaé Rodriguez en Nat Faxon .

De miljardair Molly Novak heeft alles wat haar hartje begeert, compleet met villa, jacht en privévliegtuig. Als haar echtgenoot na twintig jaar vreemdgaat, zoekt ze de publiciteit op en wordt ze een fijn onderwerp voor de roddelbladen. Tot haar eigen verbazing hoort ze dat ze een eigen liefdadigheidsstichting heeft die haar smeekt om te stoppen met het genereren van slechte publiciteit. Met behulp van een bont gezelschap om haar heen begint Molly aan een reis van zelfontdekking. Iets teruggeven aan anderen is misschien wat ze nodig heeft om zichzelf terug te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,97 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.