• 9.371.183 stemmen

Ontwikkeld door: Leonardo Fasoli en Maddalena Ravagli

Met onder meer: Vittoria Puccini, Alessandro Roja en Sarah Felberbaum

Oorspronkelijke taal: Italiaans

Release datum: maandag 10 januari 2022

Eerst uitgezonden op: Rai 1 (Italië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Non Mi Lasciare

Politieagente Elena Zonin woont en werkt in Rome. Daar doet ze onderzoek naar cybercriminaliteit en geweld tegen minderjarigen. De ontdekking van het lijk van een jongetje in de lagune van Venetië brengt haar terug in de stad die ze twintig jaar geleden had verlaten. Ze wordt daarnaast weer herenigd met haar oud-geliefde Daniele. Hij werkt nu bij de afdeling Moordzaken en is verantwoordelijk voor de zaak van het jongetje. Het onderzoek leidt weldra tot de ontdekking van een complexe en ingewikkelde zaak. Elena, Daniele en zijn vrouw Giulia zullen niet alleen met hun verleden in het reine moeten komen, maar ook met machtige en onvermoede vijanden, in een missie die hun leven op het spel zal zetten.

Acteurs en Actrices

Meningen over Non Mi Lasciare

Suitehome

zondag 5 november 2023
Non Mi Lasciare seizoen 1 Bedenkers Leonardo Fasoli (ZeroZeroZero, Gomorra) en Maddalena Ravaglo (Gomorra, Maltese) hebben van het achtdelige Don't Leave Me een sfeer- en stijlvol thrillerdrama gemaakt dat zich afspeelt in Venetië. Rechercheur Elena Zonin (Vittoria Puccini) onderzoekt de handel in jongens door een misdaadorganisatie. Ze komt terecht in Venetië waar oude liefde Daniele aan een moord onder verdachte omstandigheden werkt. Samen met de hoogzwangere vrouw van Daniele, ontspint zich een heerlijke Italiaanse triangolo amoroso. Hoewel soms voorspelbaar en wat té gelikt, maakt Don't Leave Me indruk. Met uitstekend acteerwerk in typisch Italiaanse stijl. Hoofdrol is echter weggelegd voor Venetië. Zonder vervuilende toeristen gefilmd tijdens corona in 2021, geeft Don't Leave Me Venetië een wonderbaarlijke schoonheid in het fotogenieke voorjaarslicht.
avatar van david bohm

david bohm

donderdag 23 november 2023
Non Mi Lasciare seizoen 1 Sfeervol, nogal melodramatisch met aanzwellende muziek en flashbacks in slowmotion. Venetië is prachtig in beeld gebracht en de cast is aantrekkelijk. Zeker naar het einde van de serie toe het kijken meer dan waard.