• 9.385.360 stemmen

Non Mi Lasciare

Non Mi Lasciare seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Non Mi Lasciare? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Non Mi Lasciare.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Non Mi Lasciare (Seizoen 1) dateert van 2022.

Non Mi Lasciare Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Non Mi Lasciare? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Non Mi Lasciare seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Non Mi Lasciare Serie Informatie

Non Mi Lasciare is een Misdaad-serie uit 2022. Geregisseerd door Ciro Visco met onder meer de acteurs Alessandro Roja, Alessandro Roia en Sergio Albelli .

Politieagente Elena Zonin woont en werkt in Rome. Daar doet ze onderzoek naar cybercriminaliteit en geweld tegen minderjarigen. De ontdekking van het lijk van een jongetje in de lagune van Venetië brengt haar terug in de stad die ze twintig jaar geleden had verlaten. Ze wordt daarnaast weer herenigd met haar oud-geliefde Daniele. Hij werkt nu bij de afdeling Moordzaken en is verantwoordelijk voor de zaak van het jongetje. Het onderzoek leidt weldra tot de ontdekking van een complexe en ingewikkelde zaak. Elena, Daniele en zijn vrouw Giulia zullen niet alleen met hun verleden in het reine moeten komen, maar ook met machtige en onvermoede vijanden, in een missie die hun leven op het spel zal zetten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.