Frayed seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Frayed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Frayed.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Frayed (Seizoen 2) dateert van 2021.
Frayed Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Frayed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Frayed seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Frayed Serie Informatie
Frayed is een Komedie / Drama-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Shaun Wilson met onder meer de acteurs Frazer Hadfield, Alexandra Jensen en Diane Morgan .
Het is 1988. Nadat haar man, met het achterlaten van enorme schulden, is overleden, wordt een rijke huisvrouw uit Londen gedwongen terug te keren naar haar geboorteplaats in Australië. Daar wordt ze geconfronteerd met haar verleden en met de redenen waarom ze vele jaren geleden vertrokken is. Ze trekt met haar zoon en dochter in bij haar moeder, die een alcoholistisch verleden heeft, en haar infantiele broer.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.