• 9.369.792 stemmen

Ontwikkeld door: Alberto Gómez

Met onder meer: Marlene Favela, Osvaldo Ríos en Adamari López

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: donderdag 16 mei 2002

Eerst uitgezonden op: Venevisión (Venezuela)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Gata Salvaje

De jonge vrouw Rosaura Rios verliest haar onschuld zodra een rijke erfgenaam van een ranch met haar trouwt en haar vervolgens verlaat. Rios wordt achtergelaten met de zorg voor haar arme gezin, en ze moet voor haar kinderen zien te zorgen door overdag te werken op de ranch van de rijke familie Arismendi, en 's avonds te werken als barvrouw. Wanneer ze Luis Mario Arismendi van een vliegtuigramp weet te redden, wordt ze verliefd op hem, en ze trouwen met elkaar. Luis Mario's zuster Eduarda, wil echter dat haar broer trouwt met de beeldschone en schatrijke Eva Granados, opdat de ranch van de Arismendi's voor failissement behoed kan worden.

logo tmdbimage

Meningen over Gata Salvaje

avatar van Dievegge

Dievegge

vrijdag 17 november 2023
Gata Salvaje seizoen 1 Ooit ben ik naar deze telenovela beginnen te kijken om Spaans te leren. Ze speelt zich af binnen de Spaanstalige gemeenschap van Florida. De acteurs zijn Venezolaans of Mexicaans. Het ziet er allemaal zonnig en passioneel uit. Het verhaaltje lijkt wat op Assepoester, met een arm meisje dat via allerlei verwikkelingen rijk wordt en de liefde vindt. Rosaura Ríos krijgt de bijnaam "Wilde Kattin", omdat ze kan krabben als een kat wanneer ze kwaad wordt. Zij en Luis Mario zijn voor elkaar voorbestemd, maar er zijn hindernissen, dus doen ze er 252 afleveringen over om elkaar te vinden. De makers hebben zelfs geen poging gedaan om het sober of realistisch te houden. Erfeniskwesties, familiegeheimen, schijnhuwelijken, driehoeksverhoudingen, leugens, manipulaties, samenzweringen, dubbele identiteiten en valse beschuldigingen zijn schering en inslag. De slechteriken zijn uit op materieel bezit: de hacienda van familie A of het kuuroord van familie B. Hun sardonische lach is een staaltje van overacting. Mijn favoriete nevenpersonage is Karina, die qua Latijnse vurigheid kan wedijveren met haar stiefhalfzus Rosaura. Voor komische afwisseling zorgt dienstmeid Panchita, bijvoorbeeld wanneer ze een tractor zonder remmen probeert te besturen. Helemaal ernstig kun je deze reeks niet nemen, maar het is geweldig entertainment.