• 9.384.382 stemmen

Uncle Grandpa

Uncle Grandpa seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Uncle Grandpa? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Uncle Grandpa.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Uncle Grandpa (Seizoen 5) dateert van 2016.

Uncle Grandpa Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Uncle Grandpa? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Uncle Grandpa seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Uncle Grandpa Serie Informatie

Uncle Grandpa is een Animatie / Komedie-serie uit 2013-2017. Geregisseerd door Audie Harrison met onder meer de acteurs Peter Browngardt, Eric Bauza en Kevin Michael Richardson .

Reis samen met Ome Opa de wereld rond om mensen te helpen en hun leven voorgoed te veranderen. Hij is een soort oppas, een soort oom-opa en broer-vader van ieder kind en volwassene in de wereld. Hij bezoekt alle kinderen iedere dag, om te kijken hoe het met ze gaat. En om hun problemen op te lossen – als dat mogelijk is. Op de unieke Ome Opa-manier. Om alle kinderen zo snel te kunnen bezoeken woont hij in een magische camper die zelf kan rijden. Hij wordt vergezeld door een rood pratend heuptasje genaamd Buideltas en Ome Opa voorziet van allerlei handige spulletjes, een dinosauriër genaamd Meneer Guus, een uitsnede van een foto van een tijger genaamd Gigarealistische Vliegtijgerin en een pratende pizzapunt genaamd Pizza Steef.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 0,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.