Hiyama Kentarô no Ninshin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hiyama Kentarô no Ninshin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hiyama Kentarô no Ninshin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hiyama Kentarô no Ninshin (Seizoen 1) dateert van 2022.
Hiyama Kentarô no Ninshin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hiyama Kentarô no Ninshin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hiyama Kentarô no Ninshin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hiyama Kentarô no Ninshin Serie Informatie
Hiyama Kentarô no Ninshin is een Drama / Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Takeo Kikuchi met onder meer de acteurs Kazuya Takahashi, Takumi Saitoh en Ryo Iwamatsu .
Het verhaal speelt zich af in een wereld waar - in zeldzame gevallen - mannen zwanger kunnen worden en bevallen. Kentaro Hiyama, een elite reclameman, komt er op een dag plotseling achter dat hij zwanger is. Zijn partner, Aki Seto, had nooit gedacht dat ze moeder zou worden, dus de twee zijn in eerste instantie in de war door deze onverwachte gebeurtenis. Als zwangere man zal Kentaro onder de loep worden genomen door een bedrijf en de samenleving, en zal hij licht werpen op de ontberingen die zwangere vrouwen ervaren. De twee worden uitgedaagd door veel problemen die samenhangen met moderne zwangerschap en bevalling, en zullen de realiteit onder ogen moeten zien en de uiteindelijke beslissing moeten nemen: een baby krijgen of niet.