• 9.383.196 stemmen

Justified

Justified seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Justified? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Justified.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Justified (Seizoen 6) dateert van 2015.

Justified Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Justified? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Justified seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Justified Serie Informatie

Justified is een Misdaad / Actie-serie uit 2010-2015. Geregisseerd door Peter Werner met onder meer de acteurs Timothy Olyphant, Walton Goggins en Joelle Carter .

De moderne cowboy Raylan Givens heeft een onhandige neiging om de criminelen waar hij op jaagt opvallend vaak dood te schieten. Na het zoveelste fatale incident wordt hij in de eerste aflevering tot zijn grote ergernis teruggestuurd naar zijn geboorteplaats Harlan, een armoedig mijnstadje in de zuidelijke staat Kentucky. Daar moet hij in samenwerking met de andere U.S. Marshals (een afdeling van de Amerikaanse federale politie) zaken oplossen die hem maar al te vaak in aanraking brengen met zijn eigen verleden. Zijn belangrijkste rivaal is daarbij Boyd Crowder, met wie hij vroeger goed bevriend was, maar die radicaal andere keuzes in zijn leven heeft gemaakt en nu een kleine drugsbende leidt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 368 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.