• 9.385.191 stemmen

Elliott from Earth

Elliott from Earth seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Elliott from Earth? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Elliott from Earth.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Elliott from Earth (Seizoen 1) dateert van 2021.

Elliott from Earth Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Elliott from Earth? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Elliott from Earth seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Elliott from Earth Serie Informatie

Elliott from Earth is een Animatie / Avontuur-serie uit 2021. Geregisseerd door Mikey Please met onder meer de acteurs Samuel Faraci, Noah Kaye Bentley en Naomi McDonald .

In de serie leren we Elliott en zijn moeder Frankie kennen. Samen belanden zij plotseling in een groot avontuur, ais zij een mysterieuze steen onderzoeken. Totaal onverwachts worden zij ineens door het universum geslingerd en komen terecht in het Centrium. Daar leren zij een bonte verzameling aliens en andere wezens kennen, die ondanks hun verschillen in harmonie samenleven.