Harmonica seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Harmonica? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Harmonica.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Harmonica (Seizoen 1) dateert van 2022.
Harmonica Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Harmonica? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Harmonica seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Harmonica Serie Informatie
Harmonica is een Drama / Muziek-serie uit 2022. Geregisseerd door met onder meer de acteurs Eric Ericson, Nina Zanjani en Jonas Karlsson .
Dramaserie over muziek, liefde en het vinden van een thuis. Zestien jaar geleden leefden Harry en Monica een prachtig leven en speelden ze op grote podia over de hele wereld met hun band Harmonica, die razend populair was. Nu het huwelijk op springen staat, en Monica ervan droomt haar weg terug naar de muziek te vinden, wil Harry gewoon het beste ervan maken, en meer niet. Wanneer de manager van de band, Monica's broer Tomas, op het idee komt de band een reünie-toer te laten doen, en haar als aanbod een dergelijke, nostalgische toer voorstelt, krijgt Harry een ultimatum van Monica: ze stelt hem voor de keus; toeren of scheiden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.