• 9.384.413 stemmen

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast seizoen 20?

Zal er een seizoen 20 beschikbaar komen voor de tv-serie Bed & Breakfast? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bed & Breakfast.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bed & Breakfast (Seizoen 19) dateert van 2025.

Bed & Breakfast Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 20) van Bed & Breakfast? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bed & Breakfast seizoen 20 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bed & Breakfast Serie Informatie

Bed & Breakfast is een Reality / Spelprogramma-serie uit 2012-2025.

Drie eigenaren van een Bed & Breakfast gaan overnachten bij elkaars B&B. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars B&B aan een grondig onderzoek. Ook hebben ze bij elke B&B een uitje. Na de overnachting vullen ze een vragenlijst in, en geven ze daarop hun feedback. Verder zullen ze ook nog een geldbedrag in een envelop steken waarvan ze denken dat het de correcte vraagprijs is voor een overnachting in de desbetreffende kamer waarin ze overnacht hebben. De B&B met het hoogste percentage geld in verhouding tot de vraagprijs wordt uitgeroepen tot winnaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 32 stemmen. De serie heeft momenteel 19 seizoenen.