• 9.384.387 stemmen

Entrevías

Entrevías seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Entrevías? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Entrevías.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Entrevías (Seizoen 4) dateert van 2024.

Entrevías Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Entrevías? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Entrevías seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Entrevías Serie Informatie

Entrevías is een Actie / Avontuur-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Iñaki Mercero met onder meer de acteurs Jose Coronado, Luis Zahera en Nona Sobo .

Entrevías speelt zich af in de buurt van de gelijknamige wijk in het district Puente de Vallecas in Madrid. Het staat bekend als een van de armste wijken van de stad. Tirso Abantos is een voormalige militair die een ijzerhandel runt. Zijn eentonige dagelijkse routine wordt verstoord door zijn weerbarstige en opstandige kleindochter Irene, die van Vietnamese afkomst is. Om de criminelen in de buurt het hoofd te bieden begint hij een samenwerking met de corrupte politieagent Ezequiel.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,62 met in totaal 126 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.