• 9.378.471 stemmen

Preppers

Preppers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Preppers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Preppers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Preppers (Seizoen 1) dateert van 2021.

Preppers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Preppers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Preppers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Preppers Serie Informatie

Preppers is een Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door Steven McGregor met onder meer de acteurs Aaron L. McGrath, Chum Ehelepola en Jack Charles .

Charlie, een jonge Aboriginal-vrouw, komt na een traumatische ervaring terecht in een uiterst gevarieerde gemeenschap van 'preppers' die zich op een plek die ze 'Eden 2' noemen, voorbereiden op het einde van de wereld. Of het nou klimaatverandering, een economische catastrofe, terrorisme, een pandemie, een meteorietinslag, vijandige kunstmatige intelligentie, een nucleaire oorlog of een invasie door buitenlandse wezens wordt, het einde is nabij. En als je dat weet, hoe kun je je er dan niet op voorbereiden?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.