Murderville seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Murderville? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Murderville.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Murderville (Seizoen 1) dateert van 2022.
Murderville Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Murderville? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Murderville seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Murderville Serie Informatie
Murderville is een Misdaad / Komedie-serie uit 2022. Geregisseerd door Iain Morris met onder meer de acteurs Will Arnett, Haneefah Wood en Lilan Bowden .
Maak kennis met senior rechercheur Terry Seattle, afdeling Moordzaken. Voor Terry betekent elke dag een nieuwe moordzaak met een nieuwe gastacteur als zijn partner. Maar hier is het addertje onder het gras: deze gastacteur krijgt het script niet te lezen. Ze hebben dus geen idee wat er met hen gaat gebeuren. Samen zullen ze zich een weg door de zaak moeten banen… maar het is aan de gastacteur om de moordenaar te ontmaskeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.