• 9.383.855 stemmen

Project Mc²

Project Mc² seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Project Mc²? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Project Mc².

Het laatste bij ons bekende seizoen van Project Mc² (Seizoen 6) dateert van 2017.

Project Mc² Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Project Mc²? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Project Mc² seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Project Mc² Serie Informatie

Project Mc² is een Komedie-serie uit 2015-2017. met onder meer de acteurs Mika Abdalla, Ysa Penarejo en Victoria Vida .

Adrienne, Camryn en Bryden worden spionnen voor NOV-8 (uitgesproken als "innovate"), een geheime organisatie die uitsluitend uit vrouwen bestaat. Ze zullen zich moeten bewijzen onder toezicht van McKeyla, die ondanks haar jonge leeftijd een ervaren agent is. Hun missie? Bescherm prins Xander tegen een onbekende dreiging terwijl hij zich voorbereidt om de ruimte in te gaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.