• 9.384.261 stemmen

666 Park Avenue

666 Park Avenue seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 666 Park Avenue? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 666 Park Avenue.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 666 Park Avenue (Seizoen 1) dateert van 2012.

666 Park Avenue Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 666 Park Avenue? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 666 Park Avenue seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

666 Park Avenue Serie Informatie

666 Park Avenue is een Drama / Mystery-serie uit 2012-2013. Geregisseerd door Robert Duncan McNeill met onder meer de acteurs Rachael Taylor, Dave Annable en Terry O'Quinn .

De Drake is een historisch appartementencomplex aan de Upper East Side in Manhattan, New York. De mysterieuze Gavin Doran en zijn sexy vrouw Olivia zijn de eigenaars van het gebouw waarin tientallen mensen hun levens leiden zonder door te hebben dat ze met duistere, bovennatuurlijke krachten te maken hebben. Ze denken dat al hun dromen uitkomen, terwijl ze in werkelijkheid zijn verleid tot het maken van een deal met de duivel. Het jonge koppel Jane van Veen en Henry Martin wordt ingehuurd als manager van het gebouw en ze krijgen al gauw te maken met obsessie, manipulatie en demonische krachten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,86 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.