• 9.385.182 stemmen

Fedeltà

Fedeltà seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fedeltà? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fedeltà.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fedeltà (Seizoen 1) dateert van 2022.

Fedeltà Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fedeltà? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fedeltà seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fedeltà Serie Informatie

Fedeltà is een Drama / Romantiek-serie uit 2022. Geregisseerd door Stefano Cipani met onder meer de acteurs Leonardo Carradori, Alice Arcuri en Carolina Sala .

Carlo en Margherita vormen een jong koppel. Wanneer de een de ander lijkt te bedriegen, komt hun relatie op het punt van een tweesprong te staan. Ze denken hierop na over de consequenties van deze verhouding voor hun relatie, maar ook over hun relatie zelf, die symbool lijkt te staan voor algemene trouw: niet alleen de trouw aan je partner, maar ook die aan jezelf, en jegens de keuzes die je elke dag in je leven maakt. Wat, wanneer deze verschillende soorten trouw verschillende dingen betekenen? Voor wie moet je dan kiezen: je partner, of jezelf?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.