• 9.378.849 stemmen

Fedeltà - Seizoen 1 (2022)

Alternatieve titels: Devotion, a Story of Love and Desire, Fidelity

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur en 59 minuten

Ontwikkeld door: Gianfranco Barbagallo en Maria Panicucci

Met: Michele Riondino, Lucrezia Guidone en Carolina Sala

Oorsprong: Italië

Datum van release: maandag 14 februari 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fedeltà

Carlo en Margherita vormen een jong koppel. Wanneer de een de ander lijkt te bedriegen, komt hun relatie op het punt van een tweesprong te staan. Ze denken hierop na over de consequenties van deze verhouding voor hun relatie, maar ook over hun relatie zelf, die symbool lijkt te staan voor algemene trouw: niet alleen de trouw aan je partner, maar ook die aan jezelf, en jegens de keuzes die je elke dag in je leven maakt. Wat, wanneer deze verschillende soorten trouw verschillende dingen betekenen? Voor wie moet je dan kiezen: je partner, of jezelf?

Afleveringen Seizoen 1 (2022)

1. Aflevering 1

14 februari 2022 (38 minuten)

Makelaar Margherita wordt verliefd op een appartement dat ze eigenlijk moet verkopen. Carlo, haar man, spreekt af met een nerveuze student om over een taak te praten.

2. Aflevering 2

14 februari 2022 (45 minuten)

Margherita kan Carlo's versie van wat er tussen hem en Sofía is gebeurd in de badkamer maar moeilijk geloven.

3. Aflevering 3

14 februari 2022 (39 minuten)

Sofía is overdonderd door de situatie en besluit Milaan te verlaten. De spanningen tussen Carlo en Margherita lopen op en hun ruzies bereiken een keerpunt.

4. Aflevering 4

14 februari 2022 (39 minuten)

Carlo en Margherita blijven geheimen hebben voor elkaar en hun leugens lopen uit de hand. Sofía woont een evenement bij op de universiteit met haar medestudenten.

5. Aflevering 5

14 februari 2022 (40 minuten)

Margherita volgt haar instinct en Carlo doet hetzelfde. Het lijkt erop dat hun verlangens ertoe leiden dat ze verschillende wegen inslaan.

6. Aflevering 6

14 februari 2022 (38 minuten)

Carlo en Margherita zijn beiden succesvol in hun nieuwe carrière, maar door een toevallige ontmoeting vragen ze zich af hoe hun toekomst eruit zal zien.

avatar van Fervet opus

Fervet opus

Ik begon aan deze serie zonder enige kennis vooraf van het hoe en wat, behalve van de korte omschrijving in Netflix.

Het viel me alleszins mee.

Ik zou het omschrijven als een lichte rom-drama. Met goeie Italiaanse acteurs/actrices, vlot verhaal, en een bevredigende einde. Maar er moet geen 2e seizoen komen. Zo is het goed.