• 9.384.381 stemmen

Sort Of

Sort Of seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Sort Of? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sort Of.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sort Of (Seizoen 3) dateert van 2023.

Sort Of Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Sort Of? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sort Of seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sort Of Serie Informatie

Sort Of is een Drama / Komedie-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Fab Filippo met onder meer de acteurs Kaya Kanashiro, Aden Bedard en Scott Thompson .

Millennial Sabi Mehboob heeft verschillende identiteiten, van sexy barman in een LGBTQ-boekwinkel/-bar tot het jongste kind in een groot Pakistaans gezin, tot de feitelijke ouder van een hipstergezin in de binnenstad. Sabi heeft het gevoel dat ze in elk aspect van hun leven in transitie zijn, van geslacht tot liefde tot seksualiteit, van gezin tot carrière.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.