Ms. Marvel seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ms. Marvel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ms. Marvel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ms. Marvel (Seizoen 1) dateert van 2022.
Ms. Marvel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ms. Marvel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ms. Marvel seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ms. Marvel Serie Informatie
Ms. Marvel is een Actie / Avontuur-serie uit 2022. Geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy met onder meer de acteurs Iman Vellani, Saagar Shaikh en Anjali Bhimani .
Kamala Khan, een geweldige studente, fervent gamer en vraatzuchtige fanfictieschrijfster, heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen - dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,71 met in totaal 47 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.