• 8.898.319 stemmen

Danger Force

Danger Force seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Danger Force? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Danger Force.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Danger Force (Seizoen 3) dateert van 2023.

Danger Force Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Danger Force? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Danger Force seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Danger Force Serie Informatie

Danger Force is een Komedie / Familie-serie uit 2020-2023. Geregisseerd door Adam Weissman met onder meer de acteurs Dana Heath, Michael D. Cohen en Cooper Barnes .

Vier kinderen, Chapa, Miles, Mika en Bose, worden gerekruteerd om naar de 'Swellview Academy for the Gifted' (SW.A.G) te gaan, een school die is opgezet door Kapitein Man en wordt geleid door Schwoz. Daar moeten de kinderen leren hun vaak onhandige en soms oncontroleerbare superkrachten te gebruiken om de misdaad te bestrijden. Ondanks de gevaarlijke omstandigheden van hun nieuwe leven moeten de superhelden hun ware identiteit geheim houden voor zowel hun familie als de schurken die eropuit zijn hen te vernietigen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.