• 9.383.855 stemmen

Breakout Kings

Breakout Kings seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Breakout Kings? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Breakout Kings.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Breakout Kings (Seizoen 2) dateert van 2012.

Breakout Kings Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Breakout Kings? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Breakout Kings seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Breakout Kings Serie Informatie

Breakout Kings is een Misdaad / Thriller-serie uit 2011-2012. Geregisseerd door Phil Abraham met onder meer de acteurs Laz Alonso, Domenick Lombardozzi en Serinda Swan .

U.S. Marshals Charlie Duchamp en Ray Zancanelli zijn gedwongen samen te werken om ontsnapte gevangenen op te pakken. De twee realiseren zich dat er één groep mensen is die zich het beste in de voortvluchtigen kan inleven: gevangenen. Charlie en Ray selecteren enkele misdadigers die nog jaren moeten 'zitten' en vormen samen met hen de Breakout Kings. Voor de hulpvaardige gevangenen is hun medewerking niet alleen een manier om even buiten de gevangenismuren te verblijven; voor elke crimineel die weer terug in de cel wordt gebracht, zien zij namelijk een maand van hun straf af gaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,87 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.