Der Kriminalist seizoen 16?
Zal er een seizoen 16 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Kriminalist? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Der Kriminalist.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Kriminalist (Seizoen 15) dateert van 2020.
Der Kriminalist Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 16) van Der Kriminalist? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Kriminalist seizoen 16 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Der Kriminalist Serie Informatie
Der Kriminalist is een Misdaad-serie uit 2006-2020. Geregisseerd door Grzegorz Muskala met onder meer de acteurs Christian Berkel, Frank Giering en Anna Schudt .
Samen met zijn collega's inspecteur Henry Weber en inspecteur Anne Vogt is hoofdinspecteur Bruno Schumann verantwoordelijk voor onopgeloste moord- en strafzaken bij het LKA Berlijn. Zijn kantoor bevindt zich in de wijk Friedrichshain-Kreuzberg aan de Kottbusser Tor, in het midden van de hoofdstad. Met behulp van moderne media en forensische technologie staat het specifieke en professionele werk van Bruno Schumann centraal in deze misdaadserie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 15 seizoenen.