• 9.384.315 stemmen

Harlem

Harlem seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Harlem? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Harlem.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Harlem (Seizoen 3) dateert van 2025.

Harlem Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Harlem? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Harlem seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Harlem Serie Informatie

Harlem is een Komedie-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Linda Mendoza met onder meer de acteurs Meagan Good, Tyler Lepley en Shoniqua Shandai .

Een groep van vier stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen in Harlem, New York, is bezig aan een volgende fase in hun carrière en relaties. Camille is een jonge professor aan een universiteit die het moeilijk vindt om tijd te vinden voor haar liefdesleven. Tye is een succesvolle, slimme tech-ondernemer die er de voorkeur aan geeft om romantische partners op afstand te houden. Quinn is een hopeloze romanticus en modeontwerpster die probeert om iets terug te doen voor de wereld. Tot slot is er Angie, een zelfverzekerde zangeres en actrice die samenwoont met Quinn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.