Angela Black seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Angela Black? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Angela Black.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Angela Black (Seizoen 1) dateert van 2021.
Angela Black Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Angela Black? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Angela Black seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Angela Black Serie Informatie
Angela Black is een Drama / Thriller-serie uit 2021. Geregisseerd door Craig Viveiros met onder meer de acteurs Sam Adewunmi, Joanne Froggatt en Michiel Huisman .
Het leven van Angela Black lijkt idyllisch: ze woont in een mooi huis in een buitenwijk van Londen, werkt als vrijwilliger in het hondenasiel, en heeft twee prachtige zonen en een charismatische, hardwerkende echtgenoot, Olivier. Maar achter deze façade van charmante huiselijkheid is Angela het slachtoffer van huiselijk geweld: ze zit gevangen in een relatie waaruit ze niet kan ontsnappen. Dan wordt Angela onverwacht benaderd door Ed, een privédetective, die Oliviers donkerste geheimen prijsgeeft.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,41 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.