• 9.385.353 stemmen

Recess

Recess seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Recess? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Recess.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Recess (Seizoen 6) dateert van 2001.

Recess Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Recess? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Recess seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Recess Serie Informatie

Recess is een Animatie / Komedie-serie uit 1997-2001. Geregisseerd door Chuck Sheetz met onder meer de acteurs Rickey D'Shon Collins, Ross Malinger en Jason Davis .

Disney's 'Recess' speelt zich af op en rond een basisschool, genaamd Third Street Elementary School. De meeste avonturen spelen zich af tijdens de pauzes waar de leerlingen een microkosmos van de menselijke samenleving opgezet hebben. Deze heeft een eigen regering, klassensysteem en ongeschreven wetten. Ondanks de heerschappij van koning Bob en zijn volgelingen, die zijn ongeschreven wetten handhaven, zoeken T.J, Ashley, Vince, Gus, Gretchen en Mikey een rationeel evenwicht tussen conformiteit en individualiteit.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.