• 9.384.077 stemmen

Kat, De

De Kat seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Kat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Kat.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Kat (Seizoen 1) dateert van 1973.

De Kat Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Kat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Kat seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Kat Serie Informatie

De Kat is een Actie / Avontuur-serie uit 1973. Geregisseerd door Bert Struys met onder meer de acteurs Diane Delhem, Jo Delvaux en Jan Jaap Janssen .

David De Kat is een milieuactivist die het verkleed als kat opneemt tegen de lokale industrieel Oskar Dias, die met zijn bedrijf Af-Val een bedreiging is voor de natuur. Vooral Dias' dochter Helena neemt zich de bestrijding van de Kat zeer ter harte. De Kat rekent weliswaar steeds af met haar knokploegen, die steevast bestaan uit niet al te snuggere personen. De Kat krijgt hier uiteindelijk de hulp van Dias' echtgenote Nellie bij en ook van het nichtje van Dias, Andrea. Hij coördineert zijn acties vanuit het landhuis Belmont en heeft een blauwe volkswagenbus met wit dak tot zijn beschikking.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,04 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.