• 9.370.274 stemmen

Ontwikkeld door: Tony Ayres en Christian White

Met onder meer: Camaron Engels, Jaylin Fletcher en Jessica Collins

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 25 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Clickbait

Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen er alles aan om de dader en het motief te achterhalen. Iedere aflevering belicht een ander perspectief op de gebeurtenissen rondom de misdaad, wat in totaal acht verschillende gezichtspunten oplevert.

Meningen over Clickbait

misterdart

zaterdag 28 augustus 2021
Clickbait seizoen 1 Top serie! Na de eerste aflevering wil je weten hoe het zich verder ontrafeld. Het einde had ik niet zien aankomen.

Fonzzz

maandag 30 augustus 2021
Clickbait seizoen 1 Gewoon kijken!!! TOP serie
avatar van schram101

schram101

zondag 24 oktober 2021
Clickbait seizoen 1 Dramatisch slechte serie. Totaal ongeloofwaardig, het barst van de toevalligheden, het ene personage is nog onsympathieker dan de ander en worden daarnaast ook nog eens dramatisch neergezet door de abominabele cast. Aan het begin is het ergens, ondanks dat het amateurisme ervan druipt, nog wel een interessant gegeven, hoewel ook nauwelijks origineel natuurlijk. 1,5*

Weetniet_tv

maandag 29 november 2021
Clickbait seizoen 1 Na een redelijk goed begin met een lichte hang naar een B film glijdt de film snel af naar toevalligheden en rare zaken die de politie niet gezien had. Clickbait is modern en digitaal maar de politie heeft dat blijkbaar niet, tevens geen DNA.... Het einde is echt belachelijk.