Triage X seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Triage X? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Triage X.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Triage X (Seizoen 1) dateert van 2015.
Triage X Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Triage X? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Triage X seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Triage X Serie Informatie
Triage X is een Animatie / Actie-serie uit 2015. Geregisseerd door Takao Kato met onder meer de acteurs Yui Kondo, Ryoko Shiraishi en Amina Sato .
Arashi Mikami ontsnapt ternauwernood aan de dood na een terroristische aanslag. Hij verliest echter wel alles, waaronder zijn familie en zijn beste vriend. De chirurg die Arashi redt, Masamune Mochizuki, is verre van een gewone dokter. Hij voert namelijk het bevel over een speciaal team dat Black Label heet. Hun taak is het verdelgen van criminelen die te ver zijn gegaan. Gevuld met nieuwe vastberadenheid sluit Arashi zich bij hen aan en neemt het op tegen gevaarlijke wapenhandelaars, corrupte politici en ongure criminelen.