• 9.383.816 stemmen

Nine Perfect Strangers

Nine Perfect Strangers seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Nine Perfect Strangers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nine Perfect Strangers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nine Perfect Strangers (Seizoen 2) dateert van 2025.

Nine Perfect Strangers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Nine Perfect Strangers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nine Perfect Strangers seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nine Perfect Strangers Serie Informatie

Nine Perfect Strangers is een Thriller / Mystery-serie uit 2021-2025. Geregisseerd door Jonathan Levine met onder meer de acteurs Nicole Kidman, Melissa McCarthy en Manny Jacinto .

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. De directrice van het resort, Masha, waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite. Ze is een vrouw met een missie om hun vermoeide geest en lichaam nieuw leven in te blazen. Deze negen "perfecte" vreemden hebben echter geen idee wat hen te wachten staat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 62 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.