• 9.384.639 stemmen

Swanenburg

Swanenburg seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Swanenburg? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Swanenburg.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Swanenburg (Seizoen 2) dateert van 2023.

Swanenburg Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Swanenburg? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Swanenburg seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Swanenburg Serie Informatie

Swanenburg is een Drama-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Aniëlle Webster met onder meer de acteurs Richelle Plantinga, Ella-June Henrard en Joren Seldeslachts .

Wanneer pater familias Jack Praal geconfronteerd wordt met zijn grootste angst doordat zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, raakt de familie verstrikt in een web van intriges en verraad. De familieleden zetten hun eigen belangen opzij om alles te redden. Maar niet iedereen speelt een eerlijk spel, wat lijkt te resulteren in de onvermijdelijke ondergang van de eens zo hechte familie Praal.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,74 met in totaal 59 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.