Dexter's Laboratory seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Dexter's Laboratory? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dexter's Laboratory.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dexter's Laboratory (Seizoen 4) dateert van 2002.
Dexter's Laboratory Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Dexter's Laboratory? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dexter's Laboratory seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dexter's Laboratory Serie Informatie
Dexter's Laboratory is een Animatie / Komedie-serie uit 1995-2003. Geregisseerd door Genndy Tartakovsky met onder meer de acteurs Christine Cavanaugh, Allison Moore en Kath Soucie .
Dexter heeft een buitengewone geest en heeft in het geheim een high-tech en uitgebreid laboratorium in zijn kamer gebouwd waar NASA alleen maar van kan dromen. Dexter probeert zijn lab voor iedereen geheim te houden, en heeft de zaak goed beveiligd. Zijn zus Dee Dee weet echter iedere keer zijn beveiligingen te omzeilen en chaos te veroorzaken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 107 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.