Filemon en de Complotten seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Filemon en de Complotten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Filemon en de Complotten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Filemon en de Complotten (Seizoen 2) dateert van 2022.
Filemon en de Complotten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Filemon en de Complotten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Filemon en de Complotten seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Filemon en de Complotten Serie Informatie
Filemon en de Complotten is een Documentaire-serie uit 2021-2022.
Complottheorieën zijn van alle tijden. Vaak wantrouwen complotdenkers de plannen van elites, regeringen, wetenschappers en media. Onder invloed van de coronacrisis is dit wantrouwen enorm gegroeid en worden we in het nieuws veel vaker dan voorheen met complottheorieën geconfronteerd. Critici vallen over elkaar heen; van 'je moet ze geen podium geven, want dat is gevaarlijk' tot 'je moet met ze in gesprek want anders radicaliseren ze'. Filemon Wesselink kiest het laatste en portretteert de complotdenker. We zien immers eigenlijk nooit de mens erachter. Wie zijn ze? Waarom denken ze wat ze denken? En kun je er ook iets van opsteken? Met een open blik treedt Filemon ze tegemoet en duikt in de levens van de complotdenkers.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.