Strike Force seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Strike Force? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Strike Force.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Strike Force (Seizoen 1) dateert van 1981.
Strike Force Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Strike Force? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Strike Force seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Strike Force Serie Informatie
Strike Force is een Actie / Misdaad-serie uit 1981-1982.
Frank Murphy leidt een speciale elite-eenheid, die bestaat uit gespecialiseerde detectives, officiers van de politie, die uit verschillende instanties voor de wetshandhaving komen. Deze eenheid vormt een permanente aanvalskracht, een zogeheten "Strike Force", die zich steeds volledig met één grote misdaad bezighoudt, die te moeilijk blijkt te zijn voor de reguliere politiekrachten, in plaats van meerdere tegelijkertijd. Het uliteme doel voor de speciale eenheid is het stoppen van de gewelddadigste criminelen, koste wat het kost.