De Kinderen van Ruinerwold seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Kinderen van Ruinerwold? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Kinderen van Ruinerwold.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Kinderen van Ruinerwold (Seizoen 1) dateert van 2021.
De Kinderen van Ruinerwold Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Kinderen van Ruinerwold? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Kinderen van Ruinerwold seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Kinderen van Ruinerwold Serie Informatie
De Kinderen van Ruinerwold is een Documentaire-serie uit 2021.
Ruinerwold wordt wereldnieuws als een verborgen boerderij wordt ontdekt, waar jarenlang een gezin in het geheim en ongeregistreerd leeft. De vier oudste kinderen doen eenmalig hun verhaal aan documentairemaker Jessica Villerius. Ze vertellen over hun verborgen bestaan, het geloof van hun vader en het vermeend misbruik binnen het gezin. Maar ze vieren ook voor het eerst een verjaardag, krijgen een ID-bewijs, bezoeken hun vader in de gevangenis en volgen de rechtszaak tegen hem. Een exclusief portret van een gezin waarvan Nederland tot 13 oktober 2019 het bestaan niet wist.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,64 met in totaal 76 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.