• 9.384.794 stemmen

Sasquatch

Sasquatch seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sasquatch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sasquatch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sasquatch (Seizoen 1) dateert van 2021.

Sasquatch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sasquatch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sasquatch seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sasquatch Serie Informatie

Sasquatch is een Documentaire / Mystery-serie uit 2021. Geregisseerd door Joshua Rofé met onder meer de acteurs en David Holthouse .

Tijdens een bezoek aan een kwekerij in Noord-Californië in 1993 hoorde onderzoeksjournalist David Holthouse een verhaal dat hem nog steeds achtervolgt: op een nabijgelegen boerderij werden bij drie mannen de ledematen afgerukt bij een woeste Bigfoot-aanval. 25 jaar later bezoekt David de Redwoods opnieuw, op zoek naar enig bewijs dat zou kunnen leiden tot de waarheid van wat er die nacht is gebeurd. Terwijl hij meer en meer te weten komt over het verhaal, bewandelt hij een pad dat veel angstaanjagender is dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.